Плочките за една от съблекалните на школата са били откраднати, оплакаха се от сдружение "ЦСКА Завинаги". Те били складирани до едно от новите игрища на "Българска армия". Това буди тревога в сдружението, тъй като трудно някой външен човек ще изнесе толкова кашони под носа на охраната.

От "ЦСКА Завинаги" купили плочките, за да грейне една от съблекалните за децата. Сега ще се пазарува наново. От сдружението подеха кампания за набиране на последните 260 000 лева, нужни за завършване на третото, най-голямо игрище за школата. Досега "ЦСКА Завинаги" изхарчи 1,25 милиона лева за два терена, седалки за стадиона, тоалетни, помещения. На членовете на организацията беше припомнено, че трябва да внесат годишната такса от 60 лева.

В същото време феновете от постоянното присъствие на "Армията" изпаднаха в делириум в петък. На стадиона се появи един от най-големите сръбски баскетболисти за всички времена Деян Бодирога. Двукратният световен шампион пристигна заради турнир на родените през 2001 година. Бодирога има частна школа по баскетбол и отборът му участва в турнир заедно с ЦСКА, Левски, Буба, румънски и македонски отбори.

"Червените" ултраси се зарадваха и на победа във вечното дерби под кошовете, въпреки че "армейската" школа беше възродена преди едва 1,5 години.