Старши-треньорът на Локомотив (Пд) Стефган Генов поздрави пред Topsport.bg новия наставник на ЦСКА Милен Радуканов. Както е известно, в предстоящия кръг на А група „смърфовете" приемат „червените" в дерби двубой на „Лаута".

„Въобще не очаквах, че Миодраг Йешич ще бъде уволнен след мача с Черноморец. Всички в Локо мислехме, че Йешич ще си отиде след нашия мач, но „Титан" ни изненада. Сигурен съм, че ЦСКА ще се вдигне и няма да изглежда толкова жалко, както в последните 2 мача. Приятели сме с Милен Радуканов, пожелавам му успех, но след мача срещу Локо (Пд)", заяви за Topsport.bg Стефан Генов.

Наставникът е гледал мачовете на ЦСКА с Литекс и Черноморец и е останал крайно разочарован от видяното. Футболистите му днес преди тренировката гледаха кадрите при равенството им 2:2 с Литекс в Ловеч. В петък на „Лаута" ще бъдат завъртените и записите на ЦСКА с треньор Йешич.

„Ние сме във възход, въобще не ни плаши ЦСКА. Сигурен съм, чр ще стане дерби, удоволствие за публиката, в което крайният победител ще е Локомотив", изрази оптимизъм Стефан Генов.