В Реал си отдъхнаха, след като клубната телевизия успя да заработи отново. Това стана факт, след като Лусия Виалон напусна "Сантяго Бернабеу". 26-годишната репортерка бе принудена да се премести в "Антена 3".

Там ще отговаря за Формула 1. Девойката ще стои дълго време далеч от стадионите. През седмицата тя събра погледите на цял свят върху себе си, след като в Мадрид обявиха, че тя новата на Кристиано Роналдо.

Телевизията на "Реал" бе принудена да спре преките предавания, след като зрителите подпалиха телефонните й линии с въпроси за Лусия и Роналдо. Двамата не отрекоха, но и не потвърдиха новината. Лусия бе принудена да стои далеч и от "Туитър".

На страницата й от 5 дни няма нов пост. "Кристиано е щастлив", обяви майка му Долорес Авейро пред списание "Ола". Тя обаче отказа да коментира дали е причината за раздялата между сина си и Ирина Шайк. Мама Долорес премина на темата за внука си и разкри, че той е доста добър с топката.

"Аз съм щастлива баба", допълни Авейро. Сестрата Елма обаче се зае да отрича слуховете за сърцето на брат си.

"Той е свободен в момента. Ние искаме Кристиано да има жена, която го уважава и да му харесва. Това е най-важното", обяви тя. Така се потвърдиха думите, че Ирина е станала излишна заради отказа да присъства на юбилея - 60 г на майка му.