Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев ще освободи поне двама играчи през зимата. На тяхно място пък ще бъдат привлечени най-малко 5 нови попълнения, като идеята е те да са почти изцяло от "А" група. Желаните имена вече са набелязани, като предстоят преговори.

През декември Христо Янев ще направи обстоен анализ на представянето на всеки един от наличните състезатели и на тази база ще се преценява относно зимната селекция и движенията навън и навътре. Все пак крайното решение кои да бъдат освободени ще бъде взето след последния есенен мач, който ще бъде или срещу Миньор в Перник за първенство, или от 1/4-финалите за Купата на България, ако армейците елиминират Спартак (Плевен). Индикации кои ще напуснат вече има, като това може да си проличи от игровото време, което получават, както и колко често попадат в групата на тима.

През лятото ЦСКА не успя да привлече няколко попълнения от А група, които бе набелязал, но сега ще направи нов опит да ги има в редиците си. Идеята е съставът да се надгради допълнително и да бъде още по-силен. Също така на "Армията" искат новите да имат време за сработване, за да може отборът да премине като метеор и през Б група.