Новият собственик на ЦСКА Прамод Митал пристигна в България тази сутрин. Индийският бизнесмен посети стадион "Българска армия" заедно с председателя на надцорния съвет на клуба Александър Томов.

"Нашата цел е да направим ЦСКА един много силен клуб - каза Митал пред новото ръководство и футболистите. - Това е тим с богата история и много привърженици. Надявам се и чрез ваша помощ това да стане факт. Искам следващия път, когато се срещна с вас да ми покажете 31-та титла. От своя страна ние ще внедрим нови технологии. Ще направим така, че всички млади хора да могат да участват. Аз съм много щастлив, това е страхотен клуб. Горд съм да съм с вас. Моята съпруга, дъщеря и баща са тук и те се радват също. Ще работим в тясно сътрудничество, за да постигнем общите си цели. Благодаря ви от все сърце".

Капитанът Валентин Илиев отговори, че целите на новото ръководство съвпадат с тези на футболистите.

"Искам да допълня от мое име и от името на моите колеги в отбора, треньорското ръководство, че всичко това, което говорихте преди малко, е взаимно и се надявам за в бъдеще, заедно, всички ние да постигнем тези успехи", каза Валентин Илиев.

Веднага след официалната част, Прамод Митал получи специални подаръци - фланелки на отбора с неговото име и номер 30 - символ на спечелените от ЦСКА отличия. Също така и топка с автографите на всички играчи.

Прамод Митал се снима и с отбора на детско-юношеската школа като се запозна с едни от най-талантливите млади състезатели. За тях е предвидена специална програма, която да следи и селектира тяхното развитие и талант.

Митал се срещна и с председателя на националния фенклуб Димитър Ангелов -Дучето и настоящи и бивши футболисти на ЦСКА. Дучето подари клубно шалче на президента. Митал влезе и в Музея на славата на ЦСКА, където се запозна с историята на клуба.

На 4 декември индиецът закупи 100 процента от акциите на армейския клуб от Васил Божков.