Нападателят на Партизан - Валери Божинов опита да се оправдае за вчерашните си думи, когато каза, че предпочита феновете на „гробарите" пред тези на Левски. Пред „Дарик", Валери уточни, че отборът на неговото сърце са „сините".

"В България за мен има едни фенове. Това са феновете на Левски. Аз мисля, че съм го показал и доказал на хората, които трябва. Те знаят кое ми е на сърцето. Това, което казах тук е напълно нормално. Аз играя за Партизан, хората ми плащат заплатата и се боря за този клуб. За мен има два отбора. В България е Левски, а тук е този, в който играя. Тук съм за „гробарите". Не мога да предам два отбора - Левски и този, в който играя в момента. Помагал съм много на феновете на Левски, защото те ми показаха, какво означава синята идея", коментира нападателят на Партизан.

"Преди да пристигна на „Герена" не бях играл никъде в България. Благодарение на Христо Йовов се върнах във футбола. Този човек ми подаде ръка, той беше основна фигура при привличането ми в Левски. Никога няма да забравя това. После се запознах с много фенове, запознах се с хората от Сектор Б. Това, което направиха тези хора за юбилея на клуба не може да се забрави никога. Други хора не могат да направят подобен празник", завърши Валери Божинов.