Месут Йозил има нова нежна половинка до себе си и тя е повече от впечатляваща, информират жълтите медии.

След като през миналата година германският национал бе зарязан от половинката си Манди Капристо след обвинения в изневяра, футболистът на Арсенал отново има жена до себе си.

Преди няколко дни бдителни истанбулски палараци изловиха Йозил в компанията на „Мис Турция 2014" Амине Гюлше. Макар лицето на хубавицата да не се вижда, според медиите в Турция именно 22-го-дишната красавица е новият властелин на сърцето на Йозил.

Наричат я турската Ирина Шейк заради удивителната прилика (според тях) с бившата на Кристиано Роналдо.

Световният шампион с Германия има бурен личен живот, който не успява да запази от медиите. На 22 започва връзка с няколко лета по-възрастната Ана-Мария Лагерблон - сестра на популярната немска певица Сара Конър. 28-годиш-ната тогава Ана, по това време все още се води съпруга на бившия играч на Вердер Пека Лагерблон, от която има и син. Двамата обаче се разделят след около година, когато Йозил преминава в Реал Мадрид, а Ана-Мария не успява да свикне с живота в испанската столица.

Следва кратка връзка с венецуелската мъжемелачка Аида Йеспика, за да дойде запознанството му с немската певица и модел Манди Капристо. През миналата година обаче следва шумна раздяла, след като бившият играч на Байерн Мюнхен Кристиан Лел обвинява публично Йозил във връзка с бившата му приятелка Мела-ни Рикингер. Манди зарязва национала и се изнася от дома им в Лондон.

По всичко изглежда, че Йозил вече е намерил поредното си завоевание.