ЦСКА загуби генералната си репетиция преди старта на сезона в Югозападната „В" група. „Червените" паднаха с 0:1 от израелския Ашдод на „Българска армия".

Всъщност, де юре мачът не завърши, тъй като бе пракратен от рефера секунди преди изтичането на редовното време. Той стори това, тъй като част от ултрасите на столичани нахлуха на терена и погнаха играчите на израелския тим. За щастие, до нещо по-сериозно не се стигна.

Гостите обаче направиха впечатление с изключително твърдата си игра, която има „спечели" и два червени картона. Заради приятелския характер на двубоя обаче, на местата на отстранените от терена играчи на Ашдод влязоха други футболисти.

В 19-ата минута Кинда получи директен червен картон, но на негово място влезе друг играч и тимът от Израел продължи с 11 човека.

Малко преди почивката Ашдод поведе. След добра атака отдясно, последва центриране към Тимо Авитан, който влезе на мястото на изгонения и с техничен удар матира стража на ЦСКА.

В 59-ата минута гостите вкараха втори гол в мрежата на ЦСКА, но попадението бе отменено поради много спорна засада.

Малко след това Цветков можеше да се възползва от удобен пряк свободен, но стреля слабо. В 73-ата мин шанс се откри и пред Чорбаджийски, който стреля с глава след корнер, но неточно.

Секунди след това и Бубакари получи червен картон за Ашдод. Секунди след тази ситуация опасен шут на Александър Александров бе с мъка спасен от стража на гостите. Последваха още две добри положения за ЦСКА, открили се пред Цветков и Бранеков, но вратарят на Ашдод Мишиати се намесваше отлично.

В самия край на двубоя след груб фаул от страна на играчите на Ашдод, феновете на стадиона не издържаха и нахлуха на терена, явно търсейки саморазправа. До такава не се стигна, тъй като израелците се качиха в празния Сектор „В", а реферът прекрати мача.

ЦСКА - АШДОД 0:1

0:1 Тимо Авитан (43')

ЦСКА: 1. Анатоли Господинов; 4. Божидар Чорбаджийски, 6. Александър Бранеков, 21. Виктор Райчев, 25. Ангел Грънчов; 8. Борис Галчев (к), 13. Йордан Йорданов, 14. Самир Аяс; 7. Момчил Цветанов, 20. Станислав Маламов, 24. Костадин Хазуров