Локомотив (София) ще пусне билети на цена 10 лева за предстоящия мач с Левски в неделя. "Железничарите" ще допуснат 2400 привърженицина гостите на стадиона в "Надежда". Освен това са предвидени и пропуски на промоционални цени за пенсионери, които решат да посетят мача, като те ще влизат на половин цена. деца до 14 години пък ще гледат срещата безплатно. Мачът е в неделя от 13:00 часа на стадион "Локомотив".

Ето официалното съобщение на сайта на Локо:

"Уважаеми почитатели на футбола! 
ПФК Локомотив София уведомява всички желаещи да присъстват на мача от 14-тия кръг на „А“ група между отборите на Локомотив Сф и Левски на 2-ри ноември 2014 г. (неделя) от 13.00 ч. на ст. „Локомотив“ в София за следното: 1. Привърженици на Левски ще бъдат настанени в сектор „Г“ (сектор за гости на ст. „Локомотив“); за тях ще бъдат отворени два входа на сектора, като билети на цена 10 лв. (десет лева) ще мога да се закупят на две каси – едната откъм ул. „Петър Панайотов“, а другата откъм бул. „Рожен“; касите и входовете ще бъдат отворени в 11.30 ч. в деня на мача. Капацитетът на сектора е 2000 (две хиляди) човека и билети за него ще се продават до изчерпване на местата. Привърженици на Левски ще могат да влизат на ст. „Локомотив“ и на сектор „А“ (официална трибуна), като там ще бъде отворен входът откъм тренировъчното игрище със сгурията и ще има гише, на което ще се продават билети отново на цена 10 лв. (десет лева), а вътре на трибуната ще бъде обособен сектор за гости с капацитет 400 (четиристотин) души. Билети ще се продават до изчерпване на местата. Входът и гишето ще бъдат отворени в 11.30 ч в деня на мача. 2. Привържениците на Локомотив Сф ще бъдат настанени в сектор „А“ (официална трибуна на ст. „Локомотив“), като за тях ще бъде отворен входа откъм затревеното тренировъчно игрище. Билети ще могат да се купят на двете каси на паркинга срещу Спортна зала „Локомотив“ на „А“ сектор, като цената им ще е 10 лв. (десет лева), като отново входовете и касите ще бъдат отворени в 11.30 ч. в деня на мача. 3. ПФК Локомотив София ще пусне в продажба за мача, както до сега и билети за пенсионери на цена от 5 лв. , като с тези билети ще може да се влиза само на сектор „А“ в трибуната за привърженици на домакините, а продажбата им ще става на двете каси на паркинга срещу Спортна зала „Локомотив“ на „А“ сектор. 
 4. Деца на възраст до 14 г. ще могат да влизат на стадиона безплатно заедно с пълнолетен придружител, който да попълни съответната декларация, съгласно законовите изисквания. 5. Представителите на медиите (журналисти, фотографи и др.) ще влизат на ст. „Локомотив“ през входа за привърженици на Локомотив Сф, като допускането им ще става само срещу показване на личните прескарти, издадени от съответната медия. ПФК Локомотив София ви благодари за вниманието и ви желае положителни изживявания с футболната среща Локомотив Сф – Левски!".