Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде пресконференция на Панчарево преди следобедната тренировка. На брифинга бе и Емил Костадинов.

"Това, за което отидохме в Анталия, бе свършено. Доволен съм от старанието на играчите. Имахме проблеми с доста от тях. Неи още не е възстановен на сто процента, но да се надяваме за лагера в Испания да е готов.

Гарсес снощи е кацнал в Букурещ и се надявам в Испания да е с нас. Аз лично нямам никаква връзка с него", каза Стойчо Младенов.

"Той ще се присъедини към отбора на 9 февруари във Валенсия. Ще имаме дълъг разговор с него, защото никой не може да си позволява такова отношение към ЦСКА", заяви пък Емо Костадинов.

"Става ми досадно, когато преди всеки шампионат се говори за недадени заплати. Факт е, че има забавяне не парите, но то не е сериозно и мога да заявя, че на всеки играч договорите си изпълняват", допълни Костадинов.

"Моето желание бе да се привлече офанзивен халф и Емил Гъргоров е налице. За наша жалост не решихме проблема с десния бек. Доволен съм от Ненад Настич, много е бърз, но нека да не избързвам.

Ако намерим добра алтернатива, ще пусна Чиликов в чужбина. Има запитвания към Георги илиев и Кирил Котев от чужди отбори, но имена не искам да споменавам.

Последните два мача за първенство Иво Петров и Пиргов бяха контузени и затова на нас ни се наложи да привлечем Беконо.

Иван Иванов скоро може да се върне в ЦСКА. на мен също много ме боли това което се случва в ДЮШ, но това е на този етап, което може да се направи.

Муса Гай ще остане до последния ден в Испания и после ще решим бъдещето му", завърши наставникът на "армейците".

По случая с Градев, който защитава Пламен Марков Стойчо заяви: "Градев е комплексар и неуспял юноша на Левски, ще го съдя до дупка."