Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович вече има сериозна заплаха за поста си. Бившият наставник на Лудогорец Ивайло Петев е основният претендент за негов наследник.

Според BTV и „Дарик" младият специалист вече води преговори с ръководството на „сините". Към момента от "Герена" запазват мълчание по темата. Самият Петев пък обяви пред "Блиц", че на този етап няма нищо сигурно. 

Очаква се утре сутрин шефовете да разговарят финално и с Йоканович. Твърде вероятно е сърбинът да бъде уволнен поради слабите резултати на отбора в последно време.

Договорът на Йоканович е до края на сезона. Ивайло Петев пък е без работа от началото на кампанията, като след 2 шампионски титли бе уволнен от Лудогорец след загубата с 1:2 в първата среща от 2-ия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Слован в Братислава.

Припомняме, че днес Йока не присъства на тренировката на отбора, като според официалната информация той е при семейството си в Испания. Специалистът се прибира в София тази вечер.

Другият вариант за нов наставник на Левски е Тони Здравков. Сухия обаче твърдо отрече да поема тима и обяви, че се чувства добре начело на ДЮШ.