Българският ас на Базел и футболист №1 на страната за 2013 г. Иван Иванов даде интервю за официалната програма преди предстоящия мач в сряда между Лудогорец и швейцарския първенец от Шампионската лига.

"Лудогорец радва цяла България. Със сигурност никой не е вярвал, че пътят до групите на Шампионската лига може да бъде извървян толкова бързо. Но ето, че с професионализъм, добра селекция, точни решения и малко късмет сега целия свят говори за него. Лудогорец радва неутралния зрител и аз му пожелавам да продължава така. България има нужда от Лудогорец", казва Иванов, който заради контузия ще пропусне и двата мача с разградчани.

Според неговата оценка Лудогорец и Базел са на едно ниво в момента и очакванията му са да се получи вълнуващ двубой. Напрежението обаче ще е в лагера на Лудогорец, тъй като очакванията специално за срещите с Базел са големи, докато при гостуването на Ливърпул и домакинството на Реал (Мадрид) е отсъствало.

"Базел е  утвърден тим в Европа и е достигал до елиминациите, каквато е целта и тази година. С оглед на победата над Ливърпул ще се гонят две победи над Лудогорец", казва още Иванов.