Дългото чакане свърши! Тази вечер галактическият отбор на Реал (Мадрид) ще се изправи в пълния си блясък срещу българския шампион Лудогорец. На претъпканите трибуни 42 000 щастливци, които са успели да се доберат до заветните билети, обещават да направят атмосферата запомняща се.

Огромен интерес към мача има не само в България. Срещата ще бъде предавана пряко на пет континента - Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка.

От Лудогорец вече дадоха дума, че няма да се притеснят от Роналдо и компания. Шампионите ще опитат да оправдаят името си и за пореден път да направят луд мач.
В лагера на Реал няма да подценят срещата, като на вчерашната пресконференция треньорът Карло Анчелоти увери, че ще излезе с най-доброто, с което разполага.

Испанците ще търсят убедителна победа в София, за да затвърдят възходящата си форма. Кристиано Роналдо има шанс да подобри рекорда на Раул от 71 гола в Шампионската лига. В момента португалецът и Лионел Меси са с по 68.



Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев  се очаква да направи само една промяна в състава в сравнение с мача с Ливър­пул (1:2) на "Анфилд". Специа­листът ще извади от титулярите за двубоя с Реал напа­дателя Роман Безяк. Негово­то място на върха на атака­та ще заеме Юнес Хамза, който се появи като ре­зерва в Англия и подаде за по­падението на Дани Абало.

В Испания пък отписаха вече Лудогорец като нарекоха отбора „нискотарифен". Според публикация на местен сайт шампионите са доста класи под „белия балет", но въпреки това, са най-богатият отбор на Балканите.

ЛУДОГОРЕЦ-РЕАЛ

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

Лудогорец: Вл. Стоянов, Кейсара, Моци, Терзиев, Минев, М. Александров, Дяков, Анисе, Марселиньо, Дани Абало, Хамза.

Реал Мадрид: Касияс, Марсело, Рамос, Варан, Карвахал, Кроос, Модрич, Роналдо, Хамес, Бейл, Бензема.