Треньорът на Черно море Георги Иванов е оптимист, че отборът му няма да загуби от ЦСКА на "Армията". Двубоят е в неделя, а при предната си визита на този стадион варненци стигнаха до равенство.

"Ние трябва да бъдем пределно мотивирани и концентрирани, за да изиграем правилно тактически мача срещу ЦСКА, за да се поздравим с точка, или три. Никой не си прави илюзии, че ще ни е лесно. В крайна сметка нашият отбор изигра доста сериозни мачове, което е предпоставка да се надяваме, че няма да загубим от ЦСКА", заяви в интервю за"Дарик Варна" Гонзо.

"Всеки човек трябва да има амбиция сам за себе си, за да се доказва и израства във всяка тренировка и мач. За кой ли път ще кажа, че в Черно море имаме играчи, които са сериозни хора, което ги прави и отговорни и сериозни и като футболисти. Това ни дава самочувствие, че нашият отбор гради нещо положително през тази година. Валери вече тренира два дни. Не е в най-добрата си форма, все пак 2 мача не е играл. Тепърва ще преценяваме дали ще започне мача, или впоследствие ще влезе в игра. Радващото е, че и Валери и Сашо Александров се завръщат срещу ЦСКА", добави той.

"Бакари има доста сериозно израстване от момента в който дойде досега. Готов съм със състава, наясно съм, но не мисля да разкривам къде точно ще използвам Бакари. Той е футболист с желание, агресия и мощ. Той е играч с качества, на когото предстои много добро бъдеще, независимо къде ще продължи кариерата си. Не бих искал да казвам коя е силната страна на Черно море преди мача с ЦСКА. Ние си имаме изграден стил. Надявам се всеки един футболист да спази тактическите указания и да даде всичко от себе си, за да имаме успех. Не отиваме обречени. Отиваме да играем футбол и ако можем да победим или да вземем точка", завърши Георги Иванов.