„Това е най-отговорният мач за отбора ни. Готови сме да го спечелим", това заяви пред БГНЕС играчът на Нефтохимик Коста Янев след края на днешната тренировка на тима.

Утре е дербито на град Бургас между отборите на Черноморец и Нефтохимик. Двубоят е от програмата на 3-ия кръг от плейофната фаза на "А" група и е с начален час 18,00 на стадион "Лазур".

"Сигурен съм, че нашите фенове ще са много повече от тези Черноморец. Ние ще сме символични гости, но ще се чувстваме като домакини. Искам привържениците да ни подкрепят до последната минута, за да можем да спечелим този мач заради тях. Надявам се да покажем добра игра на терена и да излезем като победители от дербито. Разбира се, че ще има тръпка при завръщането ни на стадион "Лазур". Аз и съотборниците ми ще играем за честта на Бургас", добави още капитанът на Нафтата.

"На този етап няма нищо конкретно като оферти към мен. Играч съм на Нефтохимик и мисля само за това как да се представим по-добре във всеки един мач. Не съм си купил акции на ЦСКА, но може и това да стане", каза още бившият играч на "армейците".