Треньорът на Интер Роберто Манчини настоя, че няма никакви проблеми с нападателя на тима Мауро Икарди и изрази увереност, че последният ще вкара головете, които се очакват от него и те ще помогнат на отбора.

Аржентинецът бе голмайстор на тима през изминалия сезон, но през тази кампания има само 4 гола в 12 мача и игра само 45 минути по време на загубата срещу Наполи в понеделник.

"Мачът в Неапол бе много труден", обяви Манчини на пресконференцията си преди срещата с Дженоа.

"Допуснахме твърде бързо гол и в продължение на 15-20 минути имахме огромни затруднения на терена, а Мауро сякаш изглеждаше изолиран. Той не получаваше нужните топки в предни позиции. Трябваше просто да направя промяна, за да се опитам да контролирам нещата".

"Сигурен съм, че Икарди ще вкара голове за отбора, които ще ни помогнат много. Нямам никакъв проблем с него. Той изпитва проблеми в момента, но не се притеснявайте, отново ще започне да "къса" мрежи.

"Нападателите се нуждаят повече от всякога от помощ, от по-задни позиции. Ние пък имаме нужда от нападатели с неговата класа. Има моменти в които отборът е под натиск и трябва да мислим повече за защитата".