Съотборниците на Георги Какалов ще организират агитка за контролата в сряда с Финландия, научи "Топспорт". По тази причина в сряда „канарчетата" ще тренират сутринта, след което ще отпътуват за София, за да дерат гърла за колегата си.

Очаква се Георги Какалов да запише дебют за „трикольорите". Ексцентричният пловдивски нападател от началото на пролетния полусезон рязко подобри дисциплината си, а и играта му потръгна, с което повиквателната от Пламен Марков не закъсня.

Преди години играчът се радваше на вниманието на всички треньори на юношески и младежки национални отбори. След победата с 3:0 на Ботев над Славия при смяната на Какалов публиката го изпрати с бурни овации и скандирания да играе срещу Финландия, толкова добре колкото срещу „белите".

Звездата на "канарчетата" бе придружен от съпругата си Виолина, малкия си син и съотборника си Георги Христов на лагер-сбора на "трикольорите" вчера. Христов остана без повиквателна от Марков, но изрази желанието си в близко бъдеще и той да попадне в "A" тима.