Иво Тонев съжалява, че е започнал изграждането на нов Сектор А на стадион "Георги Аспарухов", без да има нужното финансиране за това. Той говори още за състоянието на отбора в момента и завръщането на Георги Иванов-Гонзо.

"Както казва един приятел, дойде един дришльо и се изгаври с Левски на "Герена". Боли ме за това, което става. Лесно е да се гавриш с падналия. Левски ще се изправи. С Гонзо бях, съм и ще бъда най-близък. Той със сигурност ще се завърне през лятото. Радвам се, че това е така. Левски има нужда от много сериозен треньор. Ако той се казва Мъри Стоилов - супер!", каза Тонев.

"Натрупах много негативи, сега да ми е - няма да съборя Сектор А. Тези негативи ще ми се отразят в личен план. С риск да бъда нападнат от някои фенове, добър вариант е да продадем името на стадиона. Но не съм аз човекът, който да вземе това решение. Далеч по-големи отбори от Левски го правят, веднага се сещам за Байрен Мюнхен. Добавям Арсенал, има такива и в Италия, в Испания...", добави той.

"Не бива футболните клубове в България да зависят от един човек. Клубът трябва да прави бизнес и да акумулира средства. Да, това е вариант - стадионът да носи името на дадена компания, да идват свежи пари и ръководството да разполага с тези средства. На тази тема съм говорил още преди 10 години. Най-голямата глупост бе клубовете да са АД-та", завърши Иво Тонев.