Утре в Разград играят два добри отбора, които доминират през последните години в първенствата си, но Партизан има големи амбиции да продължи в Шампионската лига, надявам се искрено, че това ще се случи. Това заяви в Разград наставникът на сръбския град Марко Николич минути преди официалната тренировка на тима си преди мача от третия предварителен кръг с Лудогорец. "Вярвам в играчите си," допълни той.

Николич бе лаконичен, заради вече дадените коментари и в Белград и при пристигането на тима в България.

Обяви, че „Лудогорец Арена" предлага отлични условия за добър мач, макар да не е с голям капацитет, е футболен бърз терен, за технични играчи, с каквито и двата отбора разполагат.

"Ако и времето е хубаво, има перфектни условия за хубава игра утре," каза още Николич. Той допълни, че се надява и на подкрепа от привържениците на Партизан.

Негов преводач на пресконференцията бе сръбският треньор в Детско-юношеската школа на Лудогорец - Милан Чирич.

Първите 15 минути от тренировката на сръбския отбор бяха открити за журналисти. Преди традиционната обиколка на терена за начало на заниманието, част от играчите загряха с игра в кръг, при която който успееше да овладее топката, биваше потупван по главата от останалите.