Треньорът на Милан Филипо Индзаги се извини след загубата с 0:3 от Наполи при гостуването от 34-ия кръг в Серия А. Той обаче смята, че силно влияние върху хода на мача е изиграло решението на рефера да покаже червен картон на Матия де Шилио още преди да е изтекла и първата минута. Според него то е било пресилено.

"Извинявам се за моя отбор. Раздавахме се с човек по-малко до 70-ата минута, но първият допуснат гол се оказа прекалено силен удар върху футболистите. Де Шилио е опитен футболист, играе за националния отбор. Дузпа и червен картон в първата минута е твърде силен удар върху който и да е отбор. Според мен трябваше да му покаже само жълт картон", коментира Индзаги.

Той отказа да отговаря на въпрос, свързан със скандал с Матия Дестро, който недоволстваше от смяната си в 57-ата минута. Според италианските медии нападателят е попитал три пъти Индзаги защо го сменя.

"Всеки е недоволен, когато го сменят, освен ако не е контузен. Трябваше ми свеж нападател и затова смених Дестро с Пацини. Толкова за случката", каза Индзаги.