Манчестър Юнайтед може и да заема второ място във временното класиране на Висшата лига, но критиката по техен адрес не стихва. Легендата на клуба Пол Скоулс и голяма част от феновете смятат, че откакто Луис ван Гаал е начело на тима, играта на „червените дяволи" е станала доста скучна.

Липсвата на голове е една от причините за това твърдение, но Дейли Блинд вярва, че въпреки че не успяват да се разписват често в противниковата врата, отборът създава доста положения.

„Искаме да играем нападател футбол. През някои мачове може и да не успяваме да вкараме много голове, но създаваме доста положения и, ако не гледате срещите ни, може да си помислите, че играта ни е скучна. Но, според мен, ние сме отбор, който иска да играе атрактивен и атакуващ футбол", каза защитникът.

Днес Юнайтед приемат на „Олд Трафорд" ПСВ (Айндховен) в мач от Шампионска лига и за Блинд тези срещи винаги са по-специални.

„На стадиона има невероятна атмосфера. Мачовете от Шампионска лига винаги са различни. Атмосферата ще е чудесна и когато излезеш на терена на „Театъра на мечтите" чувството е неповторимо, затова се опитвам да се наслаждавам максимално на тези моменти", сподели холандецът.