Норвежкият национал Ола Камара е мистериозният нападател, който отказа на Левски преди дни, пише „Меридиан Мач". Както е известно, директорът на „сините" Георги Иванов обяви, че спортно-техническото ръководство на клуба е харесало нов нападател, но той е отказал офертата.

„Вчера имахме случай с един централен нападател с много добри качества и класа за Левски, но той изобщо не иска да чуе за България. И лятото така удряхме на камък с доста футболисти", обясни Гонзо в сряда.

Отрицателният отговор на Ола Камара изглежда някак логичен. Той е собственост на австрийския гранд Аустрия (Виена), а към днешна дата играе като преотстъпен за норвежкия Молде с договор до края на годината. При „викингите" той прави голям фурор, като за 26 мача вкара 14 гола в местното първенство. Отделно от това Камара е част от страхотното представяне на Молде в Лига Европа. В момента норвежкия тим е убедително първи в групата, а желаният от Левски нападател има гол във вратата на Селтик.

Ола, който има и 7 мача за националния тим на Норвегия, не е отказал предложението на Левски заради пари. Той обяснил, че не иска да играе в България, а в германската Бундеслига, и не би дошъл на „Герена", дори ако „сините го засипят с пари. Иначе Гонзо и Стойчо Стоев продължават да издирват нов централен нападател. Както единствени съобщихме, Левски ще вземе три нови попълнения през зимната пауза, като всички те ще бъдат атакуващи футболисти.