Валентин Михов е човек, който няма нужда от представяне - бивш президент ЦСКА, БФС и ПФЛ, изпълнителен директор на Ловеч и Славия, носител на най-високото държавно отличие орден "Стара планина" за изключителен принос в областта на физическото възпитание и спорта. Г-н Михов помагаше на футбола ни дълги години, сега го прави във волейбола. Той се съгласи да отдели време на читателите на Topsport.bg и даде интервю специално за нашата медия. Започваме с най-горещата тема - днешният мач от Шампионската лига между Лудогорец и Партизан.

"За мен ситуацията в Лудогорец в момента е психологическа. Познавам Стойчо Стоев много добре, но това нетръгване на отбора в началото на сезона няма как да не рефлектира. Дано да гледат напред, да са му дали пълен картбланш. Предстоящият мач с Партизан е изключително важен. Ако не се вземе, решенията на ръководството ще дойдат по-лесно. Друг е въпросът дали Кирил Домусчиев и неговият екип могат да намерят друг такъв треньор, говоря като манталитет и скромност. Но отново - всичко зависи от представянето срещу Партизан. Няма как след загуба от Хасково и равенства с Дюделанж и Черно море, да няма психотрвма. Не знам как Стойчо ще вдигне отбора за Партизан, дано успее. Това му е ребусът в момента", каза Валентин Михов.

"Държавата да си седне на мястото, да видим едно пълно обединение на българските ръководители. Нека всички вземат пример от г-жа Меркел, която показва как трябва да се ръководи! Без обединение няма как да стане", добави той.

ВИЖТЕ ТУК ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ВАЛЕНТИН МИХОВ ЗА TOPSPORT.BG