Марек приема Хасково на култовия „Бончук" в дербито на новаците в елита. Срещата в Дупница започва в 18:30 часа и ще бъде проследена с коментар на живо в Topsport.bg.

Двата отбора стартираха по коренно различен начин. Дупничани бяха разгромени с 1:4 от Славия, докато Хасково поднесе голямата изненада с победата над шампиона Лудогорец.

Сега момчетата на Димчо Ненов са амбицирани да докажат, че успехът срещу разградчани не е бил случаен, но на „Бончук" ги чакат тежки минути. Феновете на домакините обещават мощна подкрепа за любимците си, които нямат победа в елита вече 6 години.

Еньо Кръстовчев не е във форма след претърпяната операция и пак ще остане на пейката. Единствен чист нападател за Марек ще е Крум Бибишков, на когото ще помагат Милен Василев и Петър Тончев.

За Хасково атаката ще води ветеранът Емил Ангелов.

Вероятни състави:

МАРЕК (4-2-3-1): Михайлов; М. Димитров, Виячки, Лахчев, Н. Николов; Диков, Андонов; Василев, Д. Димитров, Тончев; Бибишков

ХАСКОВО (4-2-3-1): Банков; Ничев, Н. Димитров, Скерлев, К. Крумов; Велев, Райнов; Хубенов, Узунов, Д. Атанасов; Е. Ангелов

СЪДИЯ: Ангел Баялцалиев

СТАДИОН: „Бончук"

НАЧАЛО: 18.30 часа.