Черно море приема Лудогорец в първи мач от втория кръг на „А" група. Срещата е с начален час 18:00 и ще бъде предавана пряко по ТВ7, както и проследена с коментар на живо в Topsport.bg.

На старта на първенството шампионите сензационно загубиха с 0:1 от новака Хасково, което прави успеха в днешния мач на практика задължителен. Лошата новина за Стойчо Стоев е, че той има сериозни проблеми в защита.

С травми са Александър Барт, Георги Терзиев и Козмин Моци, които със сигурност пропускат мача. Това означава, че по всяка вероятност в центъра на отбраната ще премине ветеранът Йордан Минев, който ще си партнира с бившия играч на „моряците" Александър Александров. Като крайни бранители пък се очаква да започнат Кайсара и рекордната покупка Ангуло.

Старши-треньорът на домакините Александър Станков също има кадрови проблеми. Той няма да може да разчита на контузения Акалски и наказаните Бакари и Атанасов. Очаква се атаката на варненци да води Божилов, а в стартовия състав да започнат още Коконов и Райков, които да действат зад гърба на нападателя.

Любопитно е да се отбележи, че Черно море е отборът, който е вкарал най-много голове във вратата на Лудогорец, откакто „орлите" са част от елита - 8. Именно „моряците" са и сред най-трудните съперници за разградчани през последните години.

През седмицата на Лудогорец им предстои ключов двубой с Партизан, но едва ли днес някой в тима ще мисли за балканския сблъсък в Европа.

Вероятни състави:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Китанов; С. Александров, Сталев, Котев, Венков; Стенио, Паланков; Курьор, Божилов, Райков; Коконов

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): В. Стоянов; Кайсара, А. Александров, Й. Минев, Ангуло; Дяков, Анисе; М. Александров, Марселиньо, Мисиджан; Безяк СЪДИЯ: Николай Йорданов

СТАДИОН: „Тича"

НАЧАЛО: 18.00 часа.