Александър Томов даде специална пресконференция днес на стадион „Българска армия". Той говори по всички горещи въпроси около ЦСКА, като засегна наболелите напоследък теми и проблеми при „червените".

Ето какво заяви Томов:

„На Инджов искам да отговоря така - не искам неговите акции. Нека ги даде на феновете. Не искам нищо за себе си. Говорим за ЦСКА, каквото съм спечелил - спечелил съм, каквото съм загубил - загубил. Мое си е теглото.

Да даде акциите на феновете, ако е мъж. Да седне с феновете и да говорят.

Нямам намерение пак да съм отговорен за случилото се и да бъда набеждаван за каквото и да било. В момента говорим за план за действие. Детайлите не мога да ви ги разкрия до 31.03. Изпълних 100% от всички изисквания на двете фамилии. Подписах се, че няма да се занимавам с почти нищо. После разбрахме, че си водят странични разговори, можели да придобиват обекти, искали това, онова...

Декларацията преля чашата!

Имах много други задачи, но всичко беше подчинено на това да се помогне на новия инвеститор. Отговориха ни по най-лошия начин.

Аз се връщам, но не се отказвам от идеята си тук да се получат сериозни неща и да дойдат сериозни хора. Нека Инджов да върне акциите на феновете, повтарям го отново.

Нека феновете управляват клуба. Това ще е най-лесното решение. Да няма обаче фирма от някой остров Ман сега, след което ЦСКА да играе за 6-ото място.

Не бих се извинил на Стойчо Младенов. Обичам го и искам да му кажа, че не биваше да се подвежда. Бяхме от един отбор и заради него се скарах със сума ти инвеститори. Той си подаде обаче оставката без да ми се обади. Той е бил подложен на атака още преди първия мач с Локомотив (София). Ако Манджуков обича ЦСКА защо не направи публично нещата и не ругае пред всички. Не, не се извинявам на Стойчо, но разбирам защо е постъпил така. Предложих му да се върне и ще решим на каква позиция. Той е бил подложен на огромно напрежение. Треньорите са подложени на най-голямото напрежение. Когато то идва и отвътре на клуба, става страшно.

Няма да ви мине номера, Инджови и Манджукови! Стойчо се връща в ЦСКА! Имах SMS от Стойчо, който направо ме опърли.

Помислих си, че семействата искат да сложат друг човек начело. Малко става мафиотско тук, с тези понятия. ЦСКА не може да страда заради политика и да бъде ползван за политика. Ако мислите, че заради това съм тук, си тръгвам веднага".