Бесът в Левски от безхаберието на маса футболисти вече е тотален след новата лавина срам при 0:2 с „Монтана" в сряда. Планът за лечението включва търсенето на 8 нови играчи.

Димитър Димитров, който трябва да стане треньор от 1 януари, е „за" пре­делно масова чистка. Спортният ди­ректор Георги Иванов-Гонзо вече кло­ни към мнението на Херо.

Бургазлията дори мечтае раздяла с всичките 7 чужденци. Операцията оба­че изисква сериозни средства за неу­стойки - шестцифрена сума в евро. Ос­вен това „Левски" кажи-речи всеки полусезон напоследък сменя по 10-15 футболисти. И още не успява да доизплати обезщетенията за раздели от август 2013-а. Херо и Гонзо ще реша­ват заедно, в съдружие с висшето ръ­ководство на клуба, разбира се.

Херо предложи нови за 8 поста, пре­димно от втора холандска дивизия. За някои позиции треньорът представи по 2-3 кандидатури. Доста от тях са одо­брени, като (почти) всички са без трансферни суми. Следващата седми­ца Херо отново ще ходи да гледа мачо­ве (в Холандия и Франция) с цел под­бор на нови играчи.

Левски дири вратар, десен защит­ник, централни бранители, вътрешен халф, крила, „десетка". Колко точно ще вземе е въпрос и на представяне на настоящите футболисти до края на се­зона, и на късмет в селекцията, и на преговори, и на капитал в (полу)празната каса