Иван Редовски се завръща към зеления терен. През новия сезон в „Б" група специалистът ще бъде играещ треньор на Локомотив 2012 (Мездра).

Той ще действа наравно с възпитаниците си по молба на своя помощник Мартин Кушев и клубното ръководство. След като през миналата седмица „железничарите" преустановиха тренировки заради организационни проблеми, във вчерашното занимание на тима се включиха 20 човека. 

„Обичаме футбола и си вършим работата, въпреки че към момента няма промяна в ситуацията от предишната седмица.

Нищо от дължимото ни не е изплатено. Ако не за друго, тренираме поне за себе си. Всичко останало е в ръцете на клубните шефове", каза за „Конкурент" Иван Редовски. Сред сигурните нови попълнения в Локо /Мз/ е офанзивният халф Денил Селимински. Юношата на ЦСКА за последно бе в Черноморец /Бургас/.

„Централен бранител и опорен полузащитник, с които аз съм се разбрал, остава да уточнят условията си с ръководството. На проби при нас са юношите на Левски - Никола Яначков и Кирил Георгиев, стражът на Ботев /Козлодуй/ Ивайло Върганов, както и три млади момчета. Водим също преговори с още един вратар, който ако успеем да вземем, ще бъда доволен от работата по селекцията", сподели Редовски. Първата контрола на възпитаниците му е в събота от 11 ч. в Мездра срещу Ботев /Ихтиман/.