Стойчо Стоев похвали младите футболисти в тима за показаното при успеха с 6:0 срещу Марек. Той разкри, че е дал наставления на Антонио Аниете да избягва единоборствата. Испанецът влезе на терена след почивката, отбеляза два гола и изпревари Мартин Камбуров в голмайсторската листа в елита.

"Младите футболисти се стараха, играха с настроение. Мачът бе без заряд, основно се търсеше да играят добре и съм доволен от старанието на абсолютно всички. Предупредих Аниете да бъде внимателен, да избягва единоборствата. Това, което направи, е плод на усилията на всички в отбора.

Ясно е, че и ние, и Черно море ще се опитаме да направим всичко възможно да спечелим. Готови сме за финала. Надявам се и подкрепата на феновете да ни помогне. Вярвам, че футболистите ще дадат всичко от себе си, за да спечелим купата.

Има едно добро развитие в отбора. Основната цел беше топката да е ниско по земята. Има още много работа, но има положително развитие. Надявам се някои от основните футболисти да не напуснат. Най-важното е, че има настроение във футболистите", заяви Стоев.