Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че титулярният страж Владислав Стоянов ще бъде глобен. Петричев призна още, че от клуба много трудно осъществяват контакт с изпадналия в немилост Бруно Рибейро. Точно поради тази причина двете страни все още не са прекратили взаимоотношенията си и португалецът продължава да се води на хартия старши треньор на "орлите". Наследникът му Едуард Ераносян пък все още е със статут на треньор, част от щаба на Рибейро.

"Сегата с Бруно Рибейро продължава и в този момент. Мога да кажа само, че сме стигнали доникъде. Той просто се покри. Скри се! Не идва на работа, не тренира отбора. Това е ясно на всички. За мое голямо съжаление, няма никакво развитие по този казус. Нашите адвокати са запознати с него и работят. Разменят се документи между двете страни, но съгласие все още не е постигнато. По документи Бруно Рибейро се води старши треньор на Лудогорец и в този момент. Това не е нормално, защото сега имаме двама действащи наставници. Едуард Ераносян изпълнява задълженията си и води момчетата. На този етап обаче ситуацията е такава", не крие разочарованието си Петричев.

"Проблемът с Владо е точно нулев. На всеки човек му се случва да се успи и да закъснее. Това е истината. Вратарят просто се е успал и затова закъсня за пътуването ни за Благоевград. Човешко е и ние го разбираме. Това е истината за така наречения скандал.

Стоянов ще бъде глобен по вътрешния ни правилник. Мога да кажа също така, че думите му за Рибейро бяха изопачени. В крайна сметка той обяви, че само ръководството може да решава кой да е треньор.

Нещата се раздухаха повече от необходимото, защото Владо е популярна личност, национален вратар и някои хора решиха да си правят реклама на негов гръб. Това, че е бил резерва срещу Пирин (Благоевград), е решение на Едуард Ераносян и няма нищо общо с изказването и думите на Стоянов", допълни още директорът.