Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели пред "Топспорт.бг", че преди дни е отказал 900 000 евро от Хановер за Чавдар Янков.

"Това е несериозна сума. Ако Хановер иска да задържи Чавдар ще трябва да извадят доста повече. И преди казах, че за такава сума само ще им дам да се снимат с него. След като преди дни не се разбрахме за трансфера, направих компромис. Дадох срок на Хановер до 15 април да решат дали ще откупят правата на Янков. Ако и тогава не се разберем ще започна да преговарям с други отбори", каза Стефанов пред "Топспорт.бг".

чавдар янковДо момента сериозен интерес към Янков (вляво) афишираха от Байер (Леверкузен). В началото на февруари пък Чак бе предложен на английските Тотнъм и Астън Вила, но до момента в Славия не е постъпила оферта от тези два клуба.

Късно снощи в сайта triballfootball излезе информация, че Чавдар Янков е желан от няколко отбора от Франция.

Потърсен за коментар Янков сподели, че ще продължи да отстоява за своето. "Искам да остана в Хановер. Сигурно няма да си променя мнението. Наистина се чувствам добре в отбора и изобщо не ми се мисли за други варианти", каза Чак, който и днес тренира на пълни обороти с националния отбор, въпреки че не е възстановен напълно от инфекцията на крака, която го мъчи от няколко дни.

"Със сигурност ще съм готов за евроквалификацията с Албания на 28 март. Единствено Стоичков знае дали ще играя", каза Янков пред "Топспорт.бг".

От 18,00 часа тази вечер Христо Стоичков изведе избраниците си за поредната тренировка пред мача с Албания. Заниманието се провежда на ст. "Васил Левски" при закрити врати.