Билетите за сектори „А" и „В" за трите мача на Лудогорец в Шампионската лига свършиха! Само за около 30 минутки, след като ценните хартийки бяха пуснати в продажба на каси из София и страната, билетите за двата най-скъпи сектора на Националния стадион свършиха!

Разбира се, Сектор „В" няма да бъде докрай пълен, защото УЕФА реши да затвори блок 32, който е с капацитет близо 2000 зрители.  Друга част от сектора пък бе разпределена предварително за притежателите на клубни карти на Лудогорец и различните фенклубове в България.

В момента се предлагат билети за секторите зад вратите - „Б" и „Г", като интересът също е значителен. Очаква се буквално до часове билетите и за тези сектори да бъдат изчерпани.

„Имам информация, че сме продали над 14 000 пакети за трите домакински двубоя само за час. Предполагам, че билетите за секторите „А" и „В" са свършили бързо. Събирам информация по въпроса", коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който бе облечен с фланелка с лика на Козмин Моци.