Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев гарантира, че клубът продължава да разчита на Стойчо Стоев независимо от резултатите в последната седмица. "Зелените" паднаха от Хасково (0:1) 8 първия кръг на А група, а след това направиха равен с Дюделанж (1:1) в Люксембург.

„Няма да сменяме Стойчо Стоев. Продължаваме с него. Много хора, които искат да кадруват, се появиха нещо. Нито сме го обсъждали, нито въобще ни е минавало през главата такова нещо. Това е поредната порция опити за нагнетяване на напрежение в отбора. Те най-често идват от едно и също място. Имаме доверие в отбора и треньорския щаб. Ако някой има други идеи, е свободен да пише каквото пожелае . Това не е тема на разговор в Лудогорец. Твърдо Стойчо Стоев остава треньор. Всъщност това не е новина. Казвам го категорично. Убеден съм, че ще излезем от кризата. Не ни е за първи път. Винаги сме намирали начин да го сторим и този път ще го направим", каза Ангел Петричев пред „Тема: Спорт".

Припомняме, че преди 12 месеца от клуба до последно отричаха, че Ивайло Петев ще бъде сменен след последователните загуби от Берое за Суперкупата, Слован Братислава в ШЛ и Любимец на старта. В крайна сметка специалистът сдаде поста си няколко дни по-късно. Възможно е сега историята отново да се повтори.