Бившият вратар на ЦСКА - Райс М'Боли намекна, че не му е било особено приятно по време на престоя в България. От днес той вече е играч на американския Филаделфия Юниън, където беше представен официално.

Алжирецът твърди, че ще покаже истинските си качества в американската Мейджър сокър лийг, а досега не е могъл да разкрие истинските си способности, защото никъде не се е чувствал комфортно.

"Досега не се чувствах добре в страните, в които бях. За да покажеш всичко, трябва да си добре и на терена, и извън него, това е задължително. Затова избрах да дойда тук и да покажа качествата си".

"Миналия сезон не играех много в началото и това ми тежеше. Но аз си имах цел - Световното. И се скъсвах да работя, докато я преследвам. Това е чудесно, да можеш да участваш на най-голямото състезание за всеки футболист. На последните две Световни аз израснах като мъж, човек и вратар", заяви М'Боли при представянето си в САЩ.

"Направих много бързо решението си да дойда тук и не ми беше трудно да избера Филаделфия. Много пътувах досега, но никога нямах шанса да се задържа в един клуб и да покажа качествата си".

"Гледах отбора в последните няколко месеца. Много отбори в Европа нямат тази база, която е тук във Филаделфия. Вече имам много опит, нещо което не можех да кажа за себе си до преди година. Това се постига с много работа", сподели още алжирецът.

Представителите на Филаделфия изказаха специални благодарности към него, защото е предпочел американците пред отбори, участващи в Шампионската лига този сезон.