На официалния сайт на Левски бе публикувано обръщение на спортния- директор и треньор на тима Георги Иванов.

Ето какво гласи то:

Като човек съм изключително обиден и засегнат от казаното по време пресконференцията на Димитър Димитров и нямах никакво намерение да отговарям, но като директор трябва да обясня следното:

Що се отнася до внушението за това, че съм искал аз да бъда треньор на Левски. Ако това беше така, нямаше в рамките на 3 месеца, 3 пъти да каня Димитър Димитров за наставник. През октомври предложих на Димитър Димитров да дойде в София, да присъства на всички тренировки на Левски и заедно да коментираме всички спортно-технически въпроси. Това не се случи!

След Общото събрание в сряда, ние имахме насрочена среща, след която трябваше да отидем при господин Батков и да завършим договорката си.  Димитър Димитров не дойде на срещата, а отиде директно при господин Батков.

За мен продължава да е загадка защо след срещите ни в Бургас, Пловдив и Варна той нито един път не сподели своите притеснения с мен, а водеше диалог чрез медиите.

Много футболни хора през тези няколко месеца ми казваха, че Димитър Димитров няма да дойде в Левски. Аз въпреки това държах на моята мъжка дума, че той трябва и ще бъде треньор на Левски.

През целия този период Димитър Димитров получаваше информация от помощник треньора Петър Колев за всичко случващо се в клуба и отбора.

Не искам да навлизам в повече детайли. Повтарям, чисто човешки нямаше да реагирам. Но тук става въпрос за работа в името на Левски.

За нас борбата продължава. Пожелавам на Димитър Димитров много успехи в личен и професионален план.

Георги Иванов