Юсейн Болт бе принуден да разочарова хилядите си съмишленици от фенклубовете на Манчестър Юнайтед по целия свят. Най-бързият човек на планетата, който е отявлен запалянко на "червените дяволи", се появи с екип на Арсенал след загубен бас.

Ямаецът трябваше да облече фланелката на "артилеристите", след като отборът на Луис ван Гаал загуби с 0:3 на "Емиратс" именно от Арсенал миналия уикенд.

Болт се бе хванал на бас с красивата телевизионна репортерка Пати Лопес де ла Серда за голямото дерби на Англия, залагайки на своите любими "червени дяволи". След поражението, дошло с три гола в рамките само на 20 минути преди почивката, Болт трябваше да сложи екипа на победителите от Арсенал.

"Загубих баса с Пати Лопес, след като Ман Юнайтед не спечелиха мача с Арсенал, така че сега трябва да се отплащам. Не съм щастлив, съжалявам приятели, но това е", написа Болт в "Инстаграм", където публикува кратко видео облечен във фланелка на Арсенал.

Освен това Болт е трябвало и да плати известна сума на красивата мексиканска репортерка, която не крие пристрастията си към лондонския клуб. Пати се бе подготвила специално по случай победата си в облога и дари Болт с екип с неговото име на гърба и номер 9.58, обозначаващ световния рекорт на ямаеца на 100 метра спринт.

Самата Де ла Серда също се снима във видеото, облечена с фланелка на Арсенал и с името на Болт на гърба.