ЦСКА няма да използва Сектор "Г", дори да се върне на стадион "Българска армия"  през пролетта. Той е заграден и не се планира да бъдат възстановени седалките. Това ще стане вероятно през лятото.

Целта е да се вземе лиценз поне с капацитет от 5-6 хиляди места на стадиона. Вчера започнаха възстановителни работи по Сектор "В", като се налива нов бетон върху стълбите, които са в окаяно състояние.

Ще остане затворена и частта на сектор "А" откъм "Г", която вече е оградена, за да няма допускане на запалянковци в нея.

Вече зоната за випове е почти готова, като там ще има две барчета за тези, които имат абонаментни карти.

Има идея да бъде продадена козирката на стадиона като рекламна площ. След като бяха изчистени бурените и дърветата от стадиона тя се вижда идеално от парка, както и от самолетите, които кацат в София.

Очаква се в началото на идната седмица да мине комисията, която да разреши връщането на отбора на "Българска армия". В противен случай отново се отива към "Славия".

Във вторник сутринта играчите на Миодраг Йешич тръгват за Сърбия. Утре от 16 часа те играят срещу Войводина в Нови Сад. Това е последната контрола на домакините преди началото на пролетния полусезон в Сърбия. В последния момент Йешич ще реши дали да качи на автобуса Мишел Платини, който още е с болки и не бива да се рискува. Гъркът Караискидис пък е болен от грип.