ЦСКА пак остана без победа срещу Л:удогорец в „А" група. „:Червените" записаха поредното си поражение в Разград, губейки този път с 0:2. Двубоят започна равностойно, но попадение на домакините малко след изтичане на първите 30 минути сериозно наклони везните в полза на шампионите. Голът пък сякаш обезвери столичани, които можеха да загубят и с по-голяма разлика.  Едва в последните двайсетина минути гостите се окопитиха и създадоха няколко по-опасни ситуации пред Чворович, но така и не успяха да се разпишат.

През първия половин час и двата тима имаха по едно-две не особено опасни положения, като общо взето и играта бе равностойна, но до 30-ата мин. Тогава Шоко центрира ниско отдясно, Апостол Попов не се пласира добре и изпусна Мисиджан, който отклони топката във вратата за 1:0.

Голът окрили домакините и те сериозно натиснаха своите гости. До края на полувремето Абало и Анисе опитаха удари извън пеналта, а Буш за малко да си вкара автогол, отигравайки несръчно едно центриране от корнер.

Малко след почивката Лудогорец нанесе и втория си удар. Вандерсон бе изведен отляво и бразилецът върна назад към Мисиджан. Той пък качи топката на главата на Хамза, койхто без проблем я насочи във вратата за 2:0.

Секунди след това резултатът можеше да стане и класически, но останалия сам срещу Дивиш Абало стреля над вратата.

В 67-ата ЦСКА можеше да намали. Грешка в отбраната на Лудогорец позволи на Силва да овладее и да намери Буш. Чворович обаче излезе и успя да блокира удара на румънеца.

В последния четвърт час лудогорци значително намалиха темпото, което позволи на ЦСКА да стигне до още една възможност след корнер. Ударът на Тунчев с глава обаче срещна гредата.

Резервата Жоаким също имаше шанс да се разпише отблизо,но стреля много неточно.

Така Лудогорец направи отлична загрявка за изключително важния мач срещу Стяуа през седмицата и то пред погледа на треньора на румънците Константин Гълка.

ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 2:0