Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев, направи задълбочен анализ пред Topsport.bg за случващото се в клуба. Майкъла обяви, че трябва да се даде време на треньора Стойчо Младенов, но подчерта, че той не може да бъде Спасителя на "червените". Илиев коментира и Стойчо Младенов-младши, който е помощник на баща си и взима внушителна заплата.

"Трябва да се даде шанс на Младенов, както и на Александър Томов. Стойчо се е доказал в годините, но трябва да смекчи малко финансовите си искания. Той беше част от онези „червени сърца", които съдеха клуба в най-тежкия му период. Трябваше да се прояви повече разбиране в този момент, в който ни взимаха лиценза. Относно сина му, мисля че определено той може да е добро момче и професионалист. Като прохождащ треньор обаче, трябва да започне от 2 000 лв заплата, а не толкова много, както взима сега. В период на криза е безумие да се дават такива заплати на недоказани хора", заяви бившият ръководител на "червените".

Майкъла коментира и ремонта на Сектор "Г", който беше започнат под негово ръководство.

"Вече 50 дни нищо не се прави. Не биваше клубът да предава железата на вторични суровини. Те бяха нужни и след това ще им излязат двойно повече разходи. Аз съм правил проучвания и знам за какво става въпрос. Когато идва нова власт, не бива да руши направеното от старата, а те така правят. Да не лъжат - реално ремонтът струва 150 000 лв, не повече", добави още той.

Илиев се върна и към работата си в клуба, като обяви, че е бил длъжен да помогне на "червената кауза", но е пристигнал прекалено късно.

"Титан" се забавиха с моето назначаване. От 23 години в клуба не е имал ръководител като мен, който да дава, вместо да взима. Аз направих много, но това не беше изгодно на някои. Прекратих всякакви мениджърски игри и взимане на комисионни. Помогнах тимът да не фалира и отиде във "В" група, което не беше лош вариант. Титан изхарчиха парите за ремонти, за лиценза - 2 200 0000 лв, както и за заплати на играли по един мач футболисти. Положението обаче не е толкова зле. Реално ЦСКА е сред водещите по бюджет клубове - след Ботев, Лудогорец и Левски", коментира пред Topsport.bg Майкъла.