Привърженик на българския футбол и на смесените бойни изкуства - Станислав Игнатов загуби крака си при нелеп инцидент.

На 25.06, в 9:30 часа ватман, бързал да се прибере от смяна, преобръща живота на Стаси. За секунди той остава без крака си.

"Знаете ли какво? Винаги през моя живот, когато са ми били нужни пари, ми е било неудобно да поискам и 5лв. Сега, за този човек, съм готова и да моля, да искам, да прося ако трябва.

Невъзможно е да не заобичаш Стаси, ако го познаваш. Помага на всеки - на познат, непознат, родители, сестра. Остана да живее при баба си и покойния си дядо, за да не са сами и за да им помага.

Работи от малък, учи и е инженер. Винаги когато го срещна е с усмивка на лице, готов да се помайтапи, въпреки че е изморен", споделя близък член на семейството на Игнатов.

"В момента той лежи в леглото си в "Пирогов" и когато отида да го видя или го чуя по телефона той ми казва: "Не се притеснявай, ще стана по-силен!", все едно аз съм тази, която е в леглото.

Ето това е Стаси! Не искам да го съжалявате, защото той е по-силен от повечето от нас, а искам да му покажем по този начин обичта и съпричастността си към него, а за тези които не го познават уважението си към един достоен българин! Нека върнем на този ангел крилата му за да полети отново по своя път!

Така че: МОЛЯ, ПРОСЯ, ИСКАМ, ПРИЯТЕЛИ! БЛАГОДАРЯ ВИ!

Моля покажете загрижеността си към едно наше дете!".

Това е сметката, на която всеки, който има желание да помогне на Станислав за поставяне на протеза, рехабилитация до пълното му възтановяване, може да го направи.

СТАНИСЛАВ ИГНАТОВ ИГНАТОВ
ЕГН:9110177185

СМЕТКА с IBAN:
BG13RZBB91551005992852