Отборът на Несебър ще получи премия от 10 000 лева ако успее да отстрани Левски в срещата от 1/8 финалите на турнира за Купата на България.

„Ако ни подценят, мо­же да берат ядове", смята спортният директор на ОФК „Несебър" Недял­ко Москов. „Премиите са завишени. Те обаче ня­ма да дойдат от ръковод­ството, а от различни спонсори и приятели на клуба", добави Москов Според него на стадио­на ще има около 3 хиляди зрители.

Домакините от ОФК Несебър ще осигурят кетъринг във ВИП ло­жата на стадиона. Освен шефовете на Левски са поканени куп предимно местни бизнесмени, които трябва да бъдат приобщени към каузата на отбора. Несебър е убедителен лидер в Югоизточната „В" гру­па, а целта - връщане в професионалния фут­бол, е повече от реално постижима. „Дай боже да влезем в Б" група. Тогава бю­джетът ни трябва да бъде завишен и затова ще тър­сим допълнително фи­нансиране освен това от общината", призна пред „24 часа" президентът на несебърския клуб Геор­ги Маринов. Освен на младите местни момчета, които ще из­лязат максимално нахъсани срещу „сините", опитният старши тре­ньор на „Несебър" Ни­колай Русев-Джангъра разчита и на „старите" пушки с много мачове в „А" група като национа­лът при Лотар Матеус, Цветомир Цонков, вра­таря Росен Андонов, за­щитниците Диан Молдованов и Николай Костов, нападателите Стамен Ангелов и Трайо Грозев.