"Играхме добре, особено през първото полувреме. Нямахме шанс, имахме 2-3 положения и ако бяхме реализирали някое от тях, мачът можеше да се развие по различен начин. Мисля, че показахме много по-добра игра в сравнение с това, което играхме в България", коментира двубоят между младежките формации на Англия и България Стефан Орманджиев, който е част от официалната делегация на нашия тим.

"Трябва да признаем обаче, че англичаните са много добър отбор. Повечето играят в Премиършип, превъзхождат ни в бързина и ръст, и това оказа влияние. но мога да кажа, че и ние имаме добри играчи и ако те бяха в най-добрата си форма, можеше и да е друго. Някой момчета обаче не можаха да се включат на 100%. Да се надяваме, че срещу Ейре ще го сторят".

Орманджиев е на мнение, че дузпата не е била решаваща за крайния изход на мача: "Не мога да кажа дали имаше дузпа или не, но не това предопредели срещата. Англичаните са по-добър отбор, но аз се радвам, че нашите момчета бяха равностойни, особено през първото полувреме", завършва спецът.