Нападателят Еньо Кръстовчев остана без картотека за домакинството на Левски срещу Черноморец и по този начин се отлага официалният му дебют за „сините”.

Днес шефовете на Марек и шампионите преговаряха за трансфера на играча, но не успяха да се договорят в срок, за да бъде уреден тарана за срещата. Президентът на дупничани Йордан Андреев иска за играча около 500 000 лева и това засега се оказва проблем пред шампионите.

Въпреки това треньорът на Левски Станимир Стоилов настояваше Кръстовчев да бъде на негово разположение за двубоя с „акулите”. „Моето желание е да се договорят и Еньо да вземе участие още в неделя. Аз не отговарям за това как вървят разговорите. С това се занимава ръководството”, сподели наставникът на „сините”.

Очаква се през следващата седмица Кръстовчев да получи необходимите документи за да може да дебютиора за Левски още при домакиснтвото на Вихрен.

Нападателят от няколко дни тренира с шампионите и дори взе участие в контролата с Видима (3:0). "Сините" са решени на всяка цена да привлекат Кръстовчев, тъй като на този пост в Левски разполагат единствено с Жеан Карлош и Исмаил Иса.