Ръководството на ПФК ЦСКА е постигнало договорка с чуждестранен тим, който ще акостира на "Българска армия" по случай спортния празник организиран от "червените". 31- кратните шампиони ще премерят сили с Металург (Донецк), научи съобщават колегите от livesport.bg.

Двубоят ще бъде и своеобразен бенефис на Димитров. В шоумача Вили по всяка вероятност ще облече червената фланелка за едно полувреме.

След отказа на Парма управниците в Борисовата градина стартираха преговори с Металург, ПАОК, Киево и Ница. Украинците са склонили първи, те са и най-добрият вариант от финансова гледна точка. Очаква се постигнатата договорка да бъде обявена официално от Александър Тодоров на предвидената пресконференция.

ЦСКА и Металург Донецк ще се изправят един срещу друг в неделя (07.09). Билетите за сектор "А" ще бъдат на цена от 15 лева, а тези за "В" и "Г"(ако приключи ремонтът) - 10. Интересът към предстоящата приятелска среща е голям и по предварителни прогнози на стадиона ще присъстват над 10 000 зрители.