Бащата на Валери Божинов - Емил, не изглежда много притеснен от последните слухове, че го свързват интимно със снаха му - Николета. Слуховете, че родителят е имал мераци към бившата съпруга на сина си се разнесоха скорострелно през последните дни.

Клюката гласеше, че Емил се е почерпил, докато бил на гости, за да навести внучката си Никол. Под въздействието на алкохола Божинов – най-старши се осмелил да пусне ръка на Лозанова, която от страх избягала и се заключила в една от стаите.

След това позвъняла на своя дружка и помолила за помощ. „Няма такова нещо! Още преди четири години бяха писали тези работи. Сега новото е, че уж всичко станало на маса, а в тях няма маси. Знам кой ги съчинява. От Николета разбрах за статията. Тя е много ядосана от глупостите. Мога само да благодаря, че ми правят такава реклама“, заяви Емил пред „България Днес“.

Божинов опроверга и слуховете, че има забрана да вижда внучката си. Сподели пред изданието, че може да я вижда, когато си реши, както и че е в добри отношения с Николета. Таткото на Валери в момента се възстановява от операция на гърлото, която претърпя наскоро.