Председателят на ЗС на БФС- София Валентин Чакъров призна, че централата може и да накаже ЦСКА за случилото се по време на контролата с Ашдод. Всичко това обаче ще се решава тепърва, след като се изгледа обстоен запис на проверката, тъй като на стадион „Българска армия" е нямало дежурен делегат.

Чакъров, който е отговорник и за Югозападната „В" група изрази надежди, че гостуванията на „армейците" из провинцията ще бъдат далеч по-спокойни и съгласувани между фенове, полиция, община и др.

„Искам да изразя моето мнение, че не одобрявам подобни постъпки като тези на мача ЦСКА-Ашдод. Призовавам всички да бъдем по-добри. Дисциплинарната комисия при всички случаи ще разглежда случая".

„Възможно е да има лишаване от домакинство за тях, мач пред празни трибуни или затварянето на сектор. Това е грозна постъпка, която не трябва да се случва. За да няма проблеми при гостуванията на ЦСКА във „В" група, трябва да има диалог на всички нива - между фенове, полиция, община и др. В сряда ще има нова среща за телевизионните права на ЦСКА, ако там няма промяна, всички мачове ще са тази неделя в 18:00".