Бившият селекционер на националния отбор на Англия Фабио Капело отрече категорично появилите се информации, че се е срещал с президента на Интер Масимо Морати, който го е навивал да поеме "нерадзурите".

"Прочетох, че съм се виждал с Морати в Лондон - пълна лъжа. Не съм сигурен какво ще правя, но категорично няма да поема Интер", заяви Капело пред SkySport24.

Като "поредната фантазия" пък определени Капело и слуховете, че може да поеме националния отбор на Италия. Като за финал, Дон Фабио отдели специално внимание на нападателя на Милан Златан Ибрахимович.

"Ибра е играч, който може да направи разликата във всеки един момент. Когато е щастлив и играе както може, той е напълно неконтролируем. Обикновено играч с такъв ръст трудно може да бъде техничен, но не и Златан - той притежава страхотна техника."

Колкото до възможността Кристиано Роналдо някой ден да заиграе на "Сан Сиро", Капело коментира: "Това ще остане само мечта за Капело и италианския футбол. Няма никакъв шанс Роналдо или Меси да дойдат в Италия."

С отбора на Милан Капело спечели четири пъти Калчото и веднъж Шампионската лига.