Въпреки отпадането от Черно море за Купата на България (0:1) президентът на ПФК Пирин Николай Галчев изрази задоволство от играта на своите футболисти.

"Мачът беше по-различен от този преди десетина дни в първенството. Едно добро начало за нашия отбор, но след това се получи тази фатална грешка, която направи защитата и вратарят Чавдаров и домакините стигнаха до единственото попадение в мача. В крайна сметка съм доволен от играта и мислим вече за мача с Ботев (Пд) тази неделя и трябва да си извадим съответните поуки от неуспеха", заяви Галчев.

Според него играчите на Пирин трябва да съжаляват за изпуснатите възможности пред вратата на "моряците", защото неговият тим е имал реалния шанс да излезе от мача като победител.

“Това в никакъв случай не подценява ентусиазма и играта на варненци. Те бяха един достоен съперник, но все пак от тази среща има един победител, не двама. Както във всеки мач и сега срещу Ботев (Пд) отиваме за победа. Имаме какво да анализираме и вероятно ще направим своите изводи, каза Галчев.