Вече бившият собственик на столичния Локомотив - Николай Гигов демонстрира прекрасно настроение в турнир по тенис, броени дни след разпада на доскорошния клуб на сърцето му.

На 27 и 28 юни, на кортовете на ТК „Дипломат", кв. Горна Баня в София, се проведе четвъртият OPEL CUP - турнир за двойки мъже от календара на Национална тенис лига.

Победители при двойките мъже до 45 са Теодор Венков и Цоло Цветков. На финала те победиха Веселин Трифонов и Григор Шопов в два сета - 6:3, 7:6(4). Иван Запрянов и Христо Ангелов са шампиони при двойките мъже 45+ след като победиха Добромир Костадинов и Петко Малинков в решаващ дълъг трети тайбрек сет - общ резултат 2:6 6:3 (10:8).

До полуфинал достигна и двойката Николай Гигов/Николай Божинов, където загубиха от бъдещите победители Запрянов/Ангелов с 0:2 сета.

При смесените двойки първи станаха Елена Андонова и Петър Котев след победа над Радостина Стефанова и Велислав Лазаров с 6:2.

Следващият турнир от календара на лигата е сингъл, и ще се проведе на кортовете на ТК „Левски-София" в София на 11 и 12 юли.