Очакваната от всички фенове на бойните спортове в България поредна звездна бойна гала на TWINS MMA ще бъде изместена с един ден, съобщават организаторите.

Спиращите дъха битки от седмото издание на състезанието ще се състоят на 2-ри октомври.

Промяната се налага в услуга на единствения български представител в най-популярната клубна футболна надпревара на Стария континент - Лудогорец.

"Нека любителите на футбола спокойно да подкрепят нашия български отбор, който продължава в европейските турнири и то в издание от ранга на Шампионската лига", коментираха от щаба на TWINS MMA. Както е известно на 1 октомври европейският колос Реал (Мадрид) ще гостува в София на шампиона на страната ни.

"За да може всички да се насладят на двата спектакъла - футболен и боен, TWINS MMA-7 ще бъде в четвъртък, 2-ри октомври. Не ни представлява затруднение да внесем тази корекция в предварителните ни планове, щом става дума за България", добавиха организаторите.

След приключване на Световната купа по бойно самбо тази неделя, бойците-участници ще се настроят за ММА галата.

По традиция най-зрелищният и очакван мач от програмата на бойната гала ще бъде запазен за последно и разбира се ще е с участието на трикратния световен шампион по бойно самбо Росен Димитров.

В състезанието по всяка вероятност ще се включат още Камен Георгиев, Янко Борисов и други изявени ММА-бойци.

Очаквайте подробности и пълната файт карта на надпреварата!